VIDEO/FOTO: Odra do boda kod Rugvica Save 1976 » 01Portal

0
72


Nogometaši Odre nakon što su ostali neporaženi u domaćem susretu protiv Ravnica, do boda su došli i u gostima u Sop Hruščici gdje ih je ugostila Rugvica Sava 1976. Domaćinu je pripao prvi dio u kojem su imali vodstvo od 1:0, dok su gosti do izjednačenja stigli u drugom dijelu, u kojem su bili daleko bolja i opasnija momčad. U domaćim redovima osjetila se žal zbog gubitka dva boda, a posebnu gorčinu igrači su imali prema djeliteljima pravde koji su ih mišljenja su oštetili barem za jedan kazneni udarac kod dvije sporne situacije.

Prije nego li je domaća momčad došla u vodstvo, gosti su u dva navrata zaprijetili preko svog najopasnijeg igrača Lutera, koji je najprije pogodio okvir gola, dok je u drugom pokušaju kao pobjednik izašao vratar Marić. Rugvica Sava 1976 povela je u 25. minuti nakon što je Musa pravovremeno proigrao Filipovića koji je sigurno matirao gostujućeg vratara.

Do odlaska na odmor još jednom je zaprijetio Filipović, no bez konkretnog učinka. U drugi dio puno bolje ulaze gosti, koji su preuzeli terensku inicijativu, koja je urodila plodom u 59. minuti kada je Dodić matirao domaćeg vratara. Pokušala je domaća klupa uvođenjem Benkovića i Kuninca promijeniti tijek susreta, no bez većeg učinka. Valja tek spomenuti pokušaj Benkovića u 67. minuti kada je lopta prohujala iznad vratnice.

Mat poziciju gosti su imali u posljednjoj minuti kada se Luter sjurio sam prema golu, no otišao je previše u koso, te je zatresao vanjski dio mreže.

Za komentar utakmice upitali smo gostujućeg trenera Martian Karadakića, koji je ponovno uskočio na „užarenu“ klupu na kojoj su se već izmijenili Zoran Tomčić i Branko Mlinar.

4. NL SREDIŠTE ZAGREB, 13. KOLO
NK RUGVICA SAVA 1976 – NK ODRA 1:1 (1:0)
STRIJELCI: 1:0 Filipović (25), 1:1 Dodić (59)
NK RUGVICA SAVA 1976: Marić, Kotoraš, Kralj, Ivandić, Fišter (od 58. Benković), Musa (od 75. Perković), Škegro (od 64. Kuninec), Mizan, Barberić, Belić, Filipović. TRENER: Mario Pavlović
NK ODRA: Zubak, Tahirović, Borković, Rogić, I. Šipuš, Bundek (od 89. Kljujev), Luter, D. Šipuš (od 71. Bačurin), Kasabašić), Dodić, Ban. TRENER: Martin KaradakićSource link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here