Što darovati dečku za Valentinovo? Dobri stari Tabac stiže u posve novom mirisnom izdanju, spoj grejpa, korijandera… – Style

0
116

Mirisi povezuju muškarce s iskonskom snagom elemenata i tako stvaraju jedinstvenu karizmu. Tabac Man Gravity poigrava se s mističnom privlačnošću svemira i prenosi tu draž na muškarca. Miris omogućuje bijeg iz svakodnevice te energično i snažno podaruje samopouzdanje i muževnost.
Mineralna svježina s jedinstvenim akordom
Nenadana mineralna dubina prati fascinantne aromatske note drva u novoj mirisnoj kompoziciji serije Tabac Man. Čak i pojedinačni sastojci mirisa daju predodžbu o jedinstvenoj privlačnosti koja se krije u mirisu Tabac Man Gravity: slatkasto gorka živahnost grejpa, živahna aromatična mirisna nota korijandera i dragocjeno ulje geranije, koje je poznato po svojem stimulirajućem učinku. Jedinstveni „akord stardust“ čini ovu kreaciju osobitom: Izvorni akord zvjezdane prašine inspiriran mirisom svemira sastoji se od svjetlucavih aldehida, metalnog ružinog oksida, mineralnog evernila i mošusa u prahu. Miris, koji će vaša osjetila odvesti na mistično putovanje u udaljenu galaksiju.
 Ulje lavande, akord grejpa i akord stardust kao gornja nota, sredina mirisa sazdana je od ulja geranije, ulj sjemena korijandera, akordi ouda, a donja nota od ulja pačulija, mošusa, tonka-graha. (Native)

Eau de Toilette 30 ml                   119 kn
Eau de Toilette  50 ml                  174 kn
After Shave Lotion  50 ml            139 kn
 
„Tabac Man Gravity odvest će vaše misli u beskonačnost svemira. Tajanstveni svijet u kojem zbog aromatičnih i drvenih mirisnih nota prevladavaju mirisi muževne moći i snage i u kojem je izražena nevjerojatna mineralna svježina čistih nijansi (akordi aldehida). Metalne note ruže i bistrina i suptilnost mošusa podaruju dodatne akcente svježine. Ovaj miris predstavlja muževnost u njezinu najblistavijem i najčišćem obliku.”
– Alexandra Kalle, voditeljica razvoja mirisa

Tabac Man Gravity je dostupan u drogerijama Müller i DM od sredine veljače 2021.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here