Prijave za upise djece u dječje vrtiće u Velikoj Gorici od 11. do 21. svibnja – 01Portal

0
37


Grad Velika Gorica

U okolnostima u kojima se trenutno nalazimo, izuzetno je važno prilagoditi brigu o djeci novoj situaciji i pripremiti sustav predškolskog odgoja za povratak u redovno stanje. Svake godine u svibnju se organiziraju i provode upisi u dječje vrtiće, pa su i ove godine, unatoč izvanrednim okolnostima, iz Grada Velike Gorice pozvali roditelje djece predškolske dobi da prijave svoju djecu vrtiće u razdoblju od 11. do 22. svibnja.

-S trogodišnjim iskustvom e-Upisa, značajno nam je olakšan proces upisa jer je ovo četvrta godina u kojoj provodimo upise u dječje vrtiće putem posebne aplikacije koja omogućava roditeljima da podnesu prijave za vrtić iz svoga doma. Proteklih godina smo, temeljem stečenih iskustava poboljšavali i unaprjeđivali sustav, što nam je omogućilo kvalitetnu pripremu i provedbu upisa u trenutnoj situaciji u kojoj je provedba e-upisa jedina moguća opcija i optimalno rješenje. Na mrežnim stranicama dječjih vrtića roditelji mogu pronaći informacije o programima i aktivnostima kao i savjete prilagođene trenutnoj situaciji- ističu iz Gradske uprave.

U obavijesti o upisu djece u dječje vrtiće i program predškole detaljno su navedene sve informacije o dječjim vrtićima, rokovima, programima i načinu prijave, kao i kontakti za roditelje u slučaju potrebe. Uz navedenu obavijest, objavljen je i plan upisa u dječje vrtiće koji definira broj slobodnih mjesta u pojedinom programu prema lokaciji i dobi djeteta.

Ove godine, dječji vrtići raspolažu s 464 novih mjesta u četiri gradska i dva privatna vrtića na području Grada Velike Gorice.Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here