ODLUKA MINISTARSTVA: Ukinuta Odluka gradonačelnika Paniana o obustavi mjera Vijeća pomoći gospodarstvu i građanima » 01Portal

0
36
Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja donijelo je 4. lipnja Odluku o ukidanju Odluke gradonačelnika o obustavi od primjene općeg akta predstavničkog tijela u dijelu koji se odnosi na komunalno gospodarstvo.

Podsjećamo, Gradsko vijeće Grada Dugog Sela donijelo je 7. svibnja, na 25. sjednici, Odluku o mjerama o pomoći gospodarstvu i građanima Dugog Sela radi ublažavanja posljedica epidemije bolesti COVID-19 (oslobađanje odnosno odgoda plaćanja komunalne naknade i doprinosa te zakupa javnih površina). Gradonačelnik je 14. svibnja donio Odluku o obustavi od primjene općeg akta predstavničkog tijela, odnosno stopirao odluku Gradskog vijeća uz opširno obrazloženje zbog navodnih nedostataka u proceduri i nadležnostima, o čemu je obavijestio nadležna ministarstva.

Prvo se, za svoju domenu, o spomenutom sporu između gradonačelnika i Gradskog vijeća očitovalo Ministarstvo graditeljstva i prostornog uređenja koje je potvrdilo Odluku Gradskog vijeća. Kompletnu Odluku pročitajte OVDJE.
Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here