MISTERIOZNA SMRT U REMETINCU Umro mladić koji je s obitelji napao liječnike i demolirao bolnicu na Jordanovcu

0
61

Mirsad Šečić koji je s majkom, bratom i sestrom bio optužen za napad na liječnike i demoliranje bolnice na zagrebačkom Jordanovcu misteriozno je preminuo u zatvoru u Remetincu. Pozlilo mu je na Badnjak, nakon čega je u komi prevezen u bolnicu na Rebru gdje je prije dva dana preminuo. Imao je 27 godina. Uzrok smrti zasad je nepoznat, piše RTL.

– Kad su ga donijeli u bolnicu bio je natečen. Glava. Čitav je bio natečen. On se nikad nije žalio. Da je bolestan bio, da ga glava boli, nikad, nikad, nikad – rekla je Rukija Beganović, Šečićeva majka.

Mirsad je u istražnom zatvoru završio zbog incidenta početkom prošle godine na Jordanovcu kad je zajedno s obitelji, nakon što mu je umro otac, vikao na dvojicu liječnika i prijetio im smrću pri čemu je razbio staklo na vratima.

– Je da su razbijali. Kćerka mi razbijala, ova od 12 godina. Sina su mi optužili da je doktora tukao – rekla je Beganović za RTL.

Obitelj sumnja da je na Badnjak u Remetincu izbila tučnjava u kojoj je Mirsad stradao, a iz Ministarstva pravosuđa sve demantiraju i poručuju: ‘Zatvoreniku je pozlilo, odvezen je u bolnicu i prema neslužbenim informacijama radi se o prirodnoj smrti. Čeka se službena dokumentacija’.

Čekaju se nalazi obdukcije kojom će se utvrditi točan uzrok smrti.

P. I. | 02. 01. 2020. | 10:15h

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here