MARIO PAŠALIĆ: Vjerujem da ćemo odigrati dobru utakmicu

0
31

Pred reprezentacijom Hrvatske je u srijedu (18.45 sati) novi ispit, prijateljski susret s Turskom u Istanbulu.

– Čeka nas teška utakmica i zahtjevan protivnik. Igrali su s Njemačkom 3:3, to je dokaz da su kvalitetni. Imaju dobrih igrača koji igraju u Juventusu, Milanu, u Lilleu su trojica. Turski nogomet napreduje, ide velikim koracima naprijed. Žao mi je što nema publike na lijepom stadionu – rekao je hrvatski izbornik Zlatko Dalić, a zatim se dotakao reprezentativnog kadra.

– Stavili smo na popis dodatnih pet igrača. Znamo da se događaju razne stvari. Neki igrači su zaraženi, morali smo popuniti reprezentaciju. Imamo tri utakmice u sedam dana, moramo imati širi izbor igrača. Viceprvaci smo svijeta, naš cilj je ostati u elitnoj skupini Lige nacija s obzirom na laganu smjenu generacija.

Svoja razmišljanja uoči ogleda s Turskom iznio je i Mario Pašalić.

– Bit će sigurno nezgodna utakmica. Znamo da je Turska kvalitetan protivnik, uvijek je s njima bilo nezgodno. Imaju kvalitetne igrače, znam neke koji igraju u Serie A i imaju bitne uloge. Poznajem Demirala, Calhanoglua. Imaju bitne uloge u velikim klubova u Italiji. Za njih imam samo riječi hvale. Imamo kvalitetu, vjerujem da ćemo odigrati pravu utakmicu – rekao je Pašalić.

D.F. | 10. 11. 2020. | 17:44h

Source link

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here